Wie is Marleen

  • Gek op dieren en vooral honden.
  • Heeft een zeer uit de hand gelopen hobby, fotografie.
  • Houdt van symfonische metal.
  • Vind het leuk om dingen te organiseren.
  • Heeft vaak 2 verschillende sokken aan.

Dit zijn een paar korte zinnen die goed weergeven hoe ik ben.

Van kleins af aan opgegroeid met heel veel dieren. Bij mijn ouders altijd dieren gehad, van honden tot vissen, en van cavia tot wandelende tak.
Mijn droom was altijd om met dieren te werken, maar uiteindelijk toch op kantoor beland. Na 20 jaar op kantoor te hebben gezeten toch de switch gemaakt naar 100% Dog Business, en daar ben ik heel trots op!

Tijdens mijn wandelingen met de honden had ik altijd mijn camera bij me. Ik maakte foto’s, heel veel, maar ze waren nooit lekker scherp, dus ik wilde meer van mijn camera gaan begrijpen.
Begonnen met wat basis cursussen in de buurt en als snel kwam ik in aanraking met cursussen gericht op hondenfotografie. Dat was toch wel heel erg leuk!
Na nog wat cursussen en opleidingen gedaan te hebben in de fotografie, me ingeschreven bij de KVK en nu op regelmatige basis heel leuke fotografie klussen!

Ja muziek is heel belangrijk voor me. En vooral symfonische metal, dat vind ik toch wel heel mooi. De mooie zang gecombineerd met wat hardere muziek.. Ik kan er de hele dag wel naar luisteren!

Ik vind het heel leuk om dingen te organiseren en mensen te helpen. Wanneer we met vrienden gaan wandelen trommel ik graag iedereen op en zoek een leuke wandelingen uit. Ook kunnen ze me altijd bellen als er op wat voor manier dan ook hulp nodig is. Ik ben er graag voor de mensen die me lief zijn.

En ja, al heel lang heb ik 2 verschillende sokken aan. Dit is begonnen met een geintje op school met de gym. En ik vond het eigenlijk wel handig. Scheelt uitzoeken na het wassen en als er een stuk is kan je de andere gewoon nog gebruiken 😉

Wil jij nog meer van me weten? Vragen staat vrij!